headerphoto

Welkom bij www.klijntjes.nl

 

Rotterdam

 

Dit zijn de voordelen en nadelen :

Voordelen softmod:
De wii hoeft niet open te worden gemaakt.

Nadelen softmod:
De softmod is makkelijker te detecteren door Nintendo en mogelijk kan Nintendo dan de garantie laten vervallen.
Niet alle spellen kunnen worden gespeeld.
De snelheid van de DVD drive wordt beperkt tot 3x speed
Als de Wii wordt ge-update, hetzij via het internet of een spel, dan werkt de softmod niet meer.
Wanneer er een nieuw spel uitkomt waarvoor een update nodig is, dan zal de softmod opnieuw moeten worden uitgevoerd. De Drivekey kan heel simpel vanaf de ingebouwde dvd speler worden ge-update.

Vakantie in Zuid-limburg

De Brunssummerheide is een prachtig gebied om te wandelen of fietsen. Zeker in de lente is dit prachtige glooiende landschap een heerlijke plek om rond te dwalen. let goed op want er is veel bijzonders te zien op natuurgebied. Dit maakt vakantie vieren in Zuid-limburg op Landgoed Brunssheim een bijzondere belevenis!

Een schitterend natuurgebied!

Dit schitterende natuurgebied is gelegen tussen de steden Brunssum, Landgraaf en Heerlen. Het is een groene oase waar heide, bos, zandvlakte en de Rode Beek het landschap heel afwisselend maken. In dit unieke natuurgebied leven planten en dieren die elders in Nederland nauwelijks voorkomen. Dat heeft alles te maken met de bijzondere bodemgesteldheid, de hoogteverschillen en de waterhuishouding. Op sommige plaatsen is de Brunssummerheide heel vochtig; er komt zelfs hoogveen voor. Op de kale, hete zandhellingen overheerst juist de droogte; dit is het domein van reptielen zoals de hagedis. Aan de randen van de Brunssummerheide kunt u veel vlinders aantreffen; daarnaast leven er diverse soorten insecten, libellen en vogels.